Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιβουλεύεται τον θεσμό της οικογένειας

By Μαΐου 10, 2016

Γράφει ο Κωνσταντίνος Δέδες – δικηγόρος

Θα αφήσει τίποτα όρθιο αυτή η συγκυβέρνηση; Μετά το πλιάτσικο στα διαθέσιμα των ταμείων και των νοσοκομείων, τα οποία ανταπεξέρχονται στην αποστολή τους χάρις στην αυτοθυσία του προσωπικού τους, έρχεται και η κατάργηση του ολοήμερου σχολείου, το οποίο έλεγαν ότι θα ενισχύσουν! Και η μείωση των ωρών διδασκαλίας! Και το αποτέλεσμα θα είναι να έρθουν σε δεινή θέση πολλές οικογένειες, που το ολοήμερο σχολείο ενίσχυε. Διότι είναι σχεδόν αδύνατο για εργαζόμενους γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους στις 13:15. Αλλά, αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για όλους αυτούς που επιβουλεύονται τον θεσμό της οικογένειας.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αναδεικνύεται έτσι στην πιο αντιλαϊκή της ελληνικής ιστορίας. Στρέφεται κατά των πολιτών σε όλα τα επίπεδα και κατά των εργαζομένων ειδικότερα, κλείνοντας συνειδητά επιχειρήσεις και μειώνοντας έτσι τις θέσεις εργασίας. Και έτσι, δημιουργεί πολύ εχθρικό περιβάλλον για το επιχειρείν και την εργασία και ωθεί και τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους και δη τους νέους, σε αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό, καθιστώντας τους στην ουσία πρόσφυγες. Εξ ου και τα εκατοντάδες χιλιάδες πλέον ελληνικά ΑΦΜ σε γειτονικές χώρες.
Εδώ μιλάμε για έγκλημα εκ προμελέτης. Προκειμένου κάποιοι να εμπεδώσουν τον έλεγχό τους σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, «στεγνώνουν» τη χώρα από ρευστό και δημιουργούν τις συνθήκες για την απόλυτη εξάρτηση των πολιτών από το κράτος. Κάπου εδώ αρχίζει όμως ο ολοκληρωτισμός, κάπου εδώ τελειώνουν οι ελευθερίες μας. Και αυτό διότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, οι οποίες επιλογές μας θα μειωθούν δραματικά και για πολλούς, ο μόνος δρόμος, θα είναι εκείνος της φυγής στο εξωτερικό. Η «αιμορραγία» έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, καθώς πολλοί άξιοι συμπολίτες μας αναζητούν λογική και ευκαιρίες σε άλλες χώρες, όπου το επιχειρείν και η εργασία δεν διώκονται.
Άμεση προτεραιότητα για την επιστροφή της κανονικότητας στη ζωή μας και την ανάκαμψη της οικονομίας, είναι η ανατροπή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, η οποία, κάθε μέρα που περνά, διαλύει ό,τι δημιουργήθηκε με πολλές θυσίες και κόπους στη χώρα μας. Η πατρίδα δεν αντέχει άλλο τις μεθοδεύσεις των στελεχών της συγκυβέρνησης, που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Βενεζουέλα, όπου ο λαός δοκιμάζεται εξαιτίας ακριβώς των πολιτικών που ο ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει και εφαρμόζει.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα H AΞΙΑ